Studio

Studioakustik

Alla medarbetare på Delta Akustik har musikalisk bakgrund. Det kan vara att ha spelat ett instrument, sjungit i kör eller producerat och spelat in musik. Det ser vi som en stor fördel eftersom det gett oss ett stort intresse och förståelse för de akustiska behoven i inspelningslokaler och lyssningsrum. Att jobba med studios är därför något vi känner stor trygghet med och som vi verkligen brinner för.

Vi har under åren samlat stor erfarenhet kring akustisk projektering av studios. Vår uppfattning är att grunden för en nöjd kund är att kunna tala kundens språk och förstå kundens behov och specifika önskemål kring akustiken. Vår vision vid projektering är att skapa kundens drömakustik och då gäller det att förstå vad kunden efterfrågar och omsätta det till byggtekniska lösningar.

Tack vare vårt breda kontaktnät inom musikbranschen har vi fått möjlighet att projektera ett stort antal studios, allt från enklare hemmastudios till professionella studiokomplex för flera av Sveriges största musikexporter.

Vi har även erfarenhet av närbesläktade områden såsom biografer, kulturlokaler, kyrkor och kapell. Vi har bland annat jobbat med utvecklingen av Dolby Atmos i nära samarbete med Svenska Bio och vi har jobbat med kulturlokaler för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern.

Vi har även nära samarbete med byggfirmor som är specialiserade på studiobyggen och kan vägleda och projektleda vid behov.

Tveka inte att ta kontakt om du behöver stöttning med akustiken i ditt projekt så tar vi tillsammans med dig fram upplägg på hur vi bäst kan hjälpa till!